Det er visst mange som har fått med seg at jeg holder på med mye kreativt, og at jeg også viser kunst på nett på mange måter og i mange kanaler 🙂 Nå i sommer har jeg vært litt på restaurant, og kom plutselig på at det kanskje er greit å vise en meny for kreativitetene og kunst på nett:

Pyramidehuset Kunstgalleri​ – facebook.com/Pyramidehuset:
Dette er «moderskipet» og her viser jeg et utvalg av alt jeg holder på med og er opptatt av. Pyramidehuset Kunstgalleri er også familiens hjem, og kunsten min er en dynamisk del av interiøret. Jeg synes det er moro med innredning og gjenbruk, og det preger huset som for øvrig er forsøkt innredet etter sin noe eiendommelige form. I tillegg til å male bilder og forme i leire, har jeg en 30% stilling som kunstner i Sørlandsparken barnehage. Jeg holder også inspirasjonskurs for voksne i arbeid med barn, og jeg tar illustrasjonsoppdrag. På denne siden har jeg et stort sett oppdatert album som viser hva som er til salgs -> http://on.fb.me/1JxItIo.

Birtes billedkunst​- facebook.com/birtesbilledkunst:
Dette er en side hvor jeg utelukkende viser bildene mine. Jeg maler både på lerret, finèr og metall. Eksperimenterer også med andre overflater og har en lekende innfallsmetode. Ofte ender jeg opp med et koldtbord av teknikker og materialer. Jeg er mest av alt opptatt av å formidle stemninger og fange øyeblikk. Båter er nok mitt mest brukte symbol, men er også glad i luftballonger og fugler. De symboliserer noe fritt, svevende og for meg levende. Som livet selv, kan et vindkast føre i nye retninger og livet henge i en syltynn tråd som likevel oftest holder.

Birtes keramiske kunst​ – facebook.com/birteskeramikk:
Her er min keramiske tredimensjonale side! Jeg liker å si mest mulig med minst mulig detaljer, og former keramiske skulpturer på ulike materialer som rekved, tre, stein og metall. Opptatt av mennesket og kommunikasjon, og som i bildene mine er også her formidling av stemninger sentralt. Skyggevirkning og endring av uttrykk i ulikt lys er og noe jeg jobber mye med. Jeg bruker ofte metalliske glasurer som gjør skulpturene «levende» og her spiller også lyset inn!

Birtes keramiske husskilt​ – facebook.com/husskilt:
Jeg lager store hussmykker, også kalt husskilt. De er ment å ønske velkommen og være et personlig symbol på hvems hus du er kommet til. De formes etter ønske eller fantasi; jeg trenger bare litt tips og informasjon, så blir det liv, rai-rai. Skiltene monteres på metall, rekved eller malt treplate, og finnes kun i ett eksemplar!

Lyshus i keramikk​ – facebook.com/lyshusene:
Lyshusene ble til etter tenking, skissing og tanker. Jeg formet en del lysestaker for vegg, men ble ikke helt fortrolig – så kom jeg på ideen med lyshus 🙂 Nå lager jeg lyshus i alle varianter; etter ønsker, oppfordringer, egne ideer, fri fantasi og en kombinasjon av disse. Jeg har laget alt fra kirker til lavvoer til spøkelseshus til fyrtårn. Nye ideer strømmer på og jeg sliter med å holde følge. Mange lyshus er også miniversjoner av «ekte» hus og hytter, og de formes etter tilsendte fotos 🙂 Noe av det fineste med lyshusene er slagskyggene på veggen og det opplyste huset når lyset er tent på lyshusterrassen og mørket senker seg.

Nettsiden – www.pyramidehuset.no:
Dette er nettsiden min som presenterer alt jeg holder på med på en ryddig og oversiktlig måte. Flott for deg som ikke er aktiv på sosiale medier eller har lyst på en rask innsikt i mine aktiviteter. Det er dessuten greit å vise kunst på nett – og ikke minst bli funnet!

Instagram – @pyramidehuset:
Dette er en litt mindre faglig, men inspirerende kanal. Her legger jeg ut bilder i rykk og napp og synes også det er gøy å se hva som rører seg. Liv, kunst, kreativitet, trening, familie, lokalmiljø, natur, barnekunst og interiør i tilfeldig rekkefølge 🙂

Nyhetsbrev- Birtes KREATIVE mail:
På toppen av alt samler jeg inn mailadresser og har planer om å sende ut KREATIVE mails ganske plutselig. Foreløpig har det vært ganske stille, men det blir nok mer aktivitet framover. Meld deg gjerne på om du vil!

Pyramidehus-ungene maser også om at jeg må åpne en snapchat-konto. Men er det noe poeng?

Birte 🙂

Klikk her for å se min Sommerutstilling i Pyramidehuset Kunstgalleri!
Kunst på nett kan bli kunst i Posten om du finner noe du liker.

keramisk kunst til salgs på nett 01 (25)