håndlagde keramiske lyshus i keramikk for telys

ingen er like!

Lyshusene mine ble til da jeg fikk så lyst til å lage en veggform til å ha lys i. Jeg satte meg ned og skisset ei stund, og plutselig dukket ulike hus med veranda opp på papiret. Verandaen fant jeg ut at telyset kunne få plass på!

Jeg har eksperimentert med ulike typer rekkverk for at tente lys skal kaste ulike skyggeformer på veggen. Dette er også med på å gi lyshusene individualitet og særpreg. I tillegg er lyshusene i seg selv svært ulike både når det gjelder høyde, bredde, type tak, vinduer, dører og stil. De er alle formet for hånd, noen etter egentegnet skisse, og andre etter spontanitetsprinsippet. De er fine stemningsskapere alene, og får de henge sammen flere, blir de en koselig liten landsby som man får lyst til å besøke 🙂 Lyshusene er laget av hvit leire, og jeg har valgt å dekorere de med kun èn type overflatebehandling og farge. De skrus enkelt rett i veggen og henger stabilt! Jeg har laget skisser på stående lyshus og vil snart prøve ut dette også i leira!

Prisen på lyshusene er fast kr 1000. Jeg pakker godt og sender gjerne i posten (kr 200).

Og jeg lager også lyshus inspirert av bilder av hus og hytter. Se bilder av det på min facebookside: www.facebook.com/lyshusene


Klikk her for å se min Utstilling i Pyramidehuset Kunstgalleri!
Jeg sender kunst i Posten om du finner noe du liker

keramisk kunst til salgs på nett 01 (8)